torsdag 9 december 2010

Så mycket bättre...

Är det absolut bästa TV-programmet just nu. Alla artister är bra och det verkar vara en in stämningen mella hela gänget. Även tans Svensson verkar trivas bland de unga grabbarna och frk September (djävulskt skicklig tycker jag) Plura en av mina idoler sedan en lång tid tillbaka är outstanding liksom min andra idol Tomas Di Leva. Vilka grabbar! Här sitter Plura och signerar sin kokbok på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg. Jag missade att köpa den men får väl tag i den ute i handeln.
Kvinnan, barnen och pappa B drog över älven för att stoppa i oss IKEA:s julbord. Mannerström skall enligt reklamen vara kreatör och någonting speciellt extra av detta kunde inte jag märka. Köttbullarna var de samma som IKEA serverar för 16:- på lunchen, Skinkan var så fullproppad med kryddpeppar att ögonen gick runt i skallen som lamporna i ett flipperspel. Kalvsyltan kom förmodligen från Scan, revbenen en brungrå hög av stekta fläskbitar, menlösa som en skumtomte. Rödbetssalladen var säkert Rydholms och rödkålen var gbåde ful, torr och dålig. Smakade som vinröda pappersbitar, rivna för att blandas med i en papier mache. Risalamaltan utan apelsiner eller clementiner var som risgrynsgröt utan mjölk. Däremot fick laxen högsta betyg och sillen var fin enligt kvinnan som kan detta med rå fisk med kryddor, senap och lök. Det var nog där som Mannerström hade smugit sig in.
Nåväl, sedan vi kommit igenom skinnet på potatisen så tyckte vi i alla fall att det var värt de 79 riksdaler som det kostar när man har Familykortet. Junior han gav det hela ett stort minusbetyg och tryckte i sig sin julmust i ett drag (pappas ådra som sken igenom). Han tyckte att Karlssons Julkorv var hästlängder före, inte ens köttbullarna gick hem. Så var det med detta.
I morgon väntar reportage ute på Hisingen igen, men vi kanske hörs en kortis innan natten lägger sitt täcke över oss...
pappa B
Skicka en kommentar