torsdag 20 januari 2011

Goder morgon eller fin förmiddag, vilket ni vill!

Den här bilden på min lunch skulle jag lagt ut i går, men glömde bort det. Här har ni mina soyastekta groddar en halv gul lök (rå givetvis) och så några små kycklingköttbullar med lite kebabsås på. Satt bra och gubben mådde utmärkt.
Jag måste bara visa en bild som dök upp nu (jag har flyttat över 15000 bilder idag, från den lilla bärbara hårddisken, som skall med till Egypten). "Skogarnas Konung" och Bandy-Erik ute på havet, med en nydörjad makrill i handen. Snacka om lycka för den lille fiskaren. Redan här var fiskeintresset stort och det blev ju inte mindre av att få vara med och dörja makrill med en riktigt snäll och fin man. Vi skall se om vi kan lyckas få med oss Erik ut på Surtesjön någon dag. Nu skall jag dra fram den gamla spisen och skura. Det är order från högre ort och då måste de åtlydas. Den nya spisen skall anlända någon gång mellan 12-15 så då får jag finnas på plats. Skall bli spännande, nya grytor inhandlade (de gamla fick mormor överta). Hinner med en P-fika och lite hästesnack innan spisgubben kommer, hoppas jag."Prinsessan" ligger hemma idag, ont i huvudet och småuhurrig.Får väl ta en dag rast vila idag.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Efter en så fin makril så fårstår all var fiskeintresset börgade. Att
få vara med och fiska med de stora grabbarna är alltid en oförglömlig upplevelse. Spännande med en ny spis lycka till väntar på inbjudan?

Sigge.

pappa B sa...

Ha ha ha men kaffet fixar vi ju i bryggarn :o)