lördag 26 februari 2011

Det här är skamligt dåligt...

Hunter med Melodiy Club - å fy fan. Skrikande plastjackor från småland gick ut först i den sista Melodivalsuttagningen. Är det här bland det bästa vi har så skall vi lägga ner de svenska musiken...
Julia, nja...hon var ju söt i sin 40-tals klänning och gungade lite i takt med sin melodi, men...nä!
Lasse Stefans ..svensktopps gubbarna, fem stycken i min ålder som sällan göär bort sig men vad fan skall de i Europafinalen och göra? Dessutom är ju inte basen i basset representativ då han aldrig tar av sig hatten!
Alive-med Linda Pritchard? Okärnd dam från ingenstans låter likadnat som andra sångerskor och bjöd inte på någon hårresande sång. Seg melodi som inte ens kommer att få poäng av Norge!
Anders Fernette, svensk mästare i bågskytte, Fame Factory vinnare, hade i alla fall en djävla rolig frisyr. Lite jobbig melodi man känner sig utan tvekan stressad och den passar inte på någon form av party, mys eller större kärlekserövring. Inte ens bland gubbarna på våra bastuträffar med en kall Norrlands i handen. Spolad!

Tant Bengtzing, Linda i förnamn är läcker, liten men pigg som en hermelin. En gul liten pulla som sjunger på svenska. Klart trallvänlig med inslag av alla förekommande schlager som spelats i landet de senaste 15 åren.
Nicke Borg, lik finansministern på sätt och vis. Mjuk hårdrockare med pepitarutig fru som bor i ett 1700-tlas hus på landet. Bra låt, snäll och grabben behöver inga scenkläder, kroppen är redan påmålad. Vi kommer att se honom i den svenska finalen framöver, et är jag säker på.
Love Generation, fyra ärtiga rockar räkor som inte skulle bhöva fråga två gånger...skitläckra scenkläder det här gänget skickar vi till Europafinalen. Alla låtar har ju samma melodivibbar men de här bruttorna var både snygga, sexiga och hade inte för dåligt tryck i sina pipor!

Jasså ni håller inte alls med mig i bedömningen. Det struntar väl jag i, det blir som jag vill i alla fall. Helt klara är låt 6 och 8 och en andra chans får melodi nr 7 och så halkar den eviga gubbarna med på en barkbit (alla tanter och farbröder som gillar att dansa tryckare ringer på dem)Ni som gillar fjantbandet med Ola Sari, lycka till nu skall de äntligen stämma ner gitarrerna och ställa undan synten i garaget. Tack för det!
pappa B
Skicka en kommentar