onsdag 16 februari 2011

Gubbarnas paradis...

Här snackas det, planeras, spelas och ljugs. Hela förmiddagen i första hand. Här träffas gubbarna och spelar på hästar, fotboll och andra begivenheter som med lite tur kan förstärka pensionen.
I morgon blir det fisketävling på Mölnesjön för "Skogarnas Konung" då hoppas jag att han plockar upp ett par regnbågar. Vi har ordnat till skryllan och "Länsman" har lånat ut sina specialare så han är väl laddad och förberedd. JAg återkommer givetvis med resultatet. Sätter mig nog själv i en hörna på sjön om det vill sig väl. KAn ju inte stå handfallen och titta på. FAst jag skall hålla mig en bit från de som tävlar, smyger nog in i någon vik och sätter mig.
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt att skogarnas konung kommer med i morgon hoppas han får en riktig baddare på kroken,får en bra upplevelse och något att tala om för sina kompisar.Säj till honom att spotta i hålet då kommer fisken. Ha en fin dag.
Sigge.

Anonym sa...

Pepparkakan äter all fisk.

Sigge.

pappa B sa...

...han gör som farfar alltid gjorde, han spottar på kroken. Då vet firrarna att det är han som är vid sjön. Vem vet, det kanske kommer lite fisk farande i närheten av Östra sjukhuset någon dag :o)