lördag 5 februari 2011

Ny stjärna glimmade till på skidskyttehimlen i kväll

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Anna-Karin Strömstedt, skidtjejen som sadlat om till skidskytte kommer snart att klättra i resultatlistorna, sanna mina ord. I kvällens mixstafett vilade de tunga namnen och då fick Högbergskan, Strömstedskan kliva in på scenen. Detta klarade de bra och närherrarna Armgren och Lindström tog över så strulade det till sig. Inte minst för Armgren i hans liggande skytte. En bra insats på stående skyttet slätadde ut den liggande fadäsen en aning och Lindström kunde ta Sverige till en 6:e plats. I morgon blir det jaktstart och där skall de stora elefanterna upp och ut på arenan.
Jag brukar ju ofta reta greven Vilgot von Axelklaff med mina små lunchbilder så jag lägger ut dagens så att gubbskrutten ser att jag äter och mår bra. HAr inte hört något ifrån varken honom eller hans blåblodiga adelsbroder Aimogreven på länge. Men jag förstår att de sitter på sina stora gods och huttrar och fryser.
Nu skall jag chocka både familjen och kroppen och krypa till kojs- Har gett mig tusan på att jag skall ta en dag i veckan och lägga mig tidigt. En seg lördagskväll passar mig bra, så godnatt alla mina vänner så syns vi i morgon.
pappa B
Skicka en kommentar