söndag 6 februari 2011

"Prinsessan" blir en globetrotter, nu vill hon till London med mamma..

Blodad tand kan man nog snacka om då det gäller ungarna våra. "Skogarnas konung" och jag planerar en fiskeresa norrut och genst högg den lilla vezzölan till med; -Då åker jag och mamma till London och går på musical, shoppar och myser. Tack för det televerket! Här gäller det att höja varningsflaggan och intresset för att spara om detta skall lyckas.
Däremot kan jag inte komma med så höga protester då jag själv drog iväg från tryggheten i Porjus som 17-åring. Har ju inte kommit hem ännu så det blev en lång och spännande resa. Fast helt klart så ligger den lilla byn i norr fortfarande högst upp i mitt hjärta. England och London är ju en fin plats för små damer att vistas på och med mamma som säker buffert under armen,kommer detta att gå galant. Vi två "grabar" klarar oss på egen hand ute i vildmarken, var så säker.

Försöker fortfarande få liv i Vilgot, den blåblodige greven uppe i Hälsingland så jag lägger ut en bild på dagens lunch. Några storvulna stekar med pressad potatis, grönsaker och svartvinbärsgelé blir det inte hos pappa B idag, nej vi käkar fisk till middag när kvinnan kommer hem från jobbet.
Nu är det TV:n och skidskyttet som ligger närmast till hans och jag skall faktiskt ta mig en liten wirreskvätt. En tre fingrars 12-årig Auchentoshan, en skotte med en ljuvlig eftersmak av trä och fikon. Till den här singeln tar jag gärna ett glas kallt vatten för att förlänga eftersmaken. En riktig snäll liten gosse som inte minst passar i damsällskap. Skåååål!
pappa B
Skicka en kommentar