söndag 17 april 2011

Jädrans vilket drag under hovarna....

Här går det undan vill jag lova, och jäklar vad jag är imponerad av tjejerna, Jossan och Ann som vågar sitt på ryggen. Hu jeda mig när de drar på på den bortre långsidan då går det av bara tusan.
Det blev en fantastisk lördag ute på Göteborgs galoppbana. Inte mindre än 14 pigga galoppörer stallades upp för träning på sandbanan. Och träning blev det. Både av unghästarna och några äldre redan väl beprövade raketer. Trevliga människor, gott kaffe som taxichaffisen och Pia fixade, goda hembakade bullar och stämningen på topp. Tänker bege mig ut till Ale Häst & Spa en dag och kika lite på deras verksamhet, det skall bli spännande.
Givetvis var mitt största intresse koncentrerat till min lilla andelshäst Mossgorda, "Grodan" kallad och han gjorde ingen av oss närvarande delägare det minsta bekymrad. Han drog iväg som ett skållat troll på bortre rakan och alla fick ett förnöjsamt uttryck i sina vindpinande ansikten.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Bernt för bilderna det var intresant att se din andelshäst gallopera det såg ju riktigt bra ut, du kommer säkert få några roliga stunder på gallopbanan, förstår att du ser fram emot start
lycka till.
Sigge.

pappa B sa...

Tack för det Sigge. Den lilla kameran är förvånandsvärt bra, eller vad säger du?