torsdag 26 maj 2011

Förbannade invandrarunge!

"Skogarnas Konung" hade sparat ihop lite veckopengar för att köpa en MorsDags present. Detta gjorde han efter sitt tandläkarbesök idag. Stannade vid en bänk nere på stan för att stoppa ner sin lilla påse i skolväskan. Lade påsen på bänken medan han öppnade skolväskan. Då...kom det en unge, rejält solbränd med tanke på årstiden och röck till sig påsen och sprang. Min grabb försökte springa ikapp honom men då hoppade han upp på en spårvagn och försvann. Hur vet jag nu att det var en invandrarunge då? Jo är man så mörk i hyn att man försvinner i en källare då är man förmodligen från ett annat land. OK, det kan vara en inportunge som heter Olsson i efternamn, men ofta har de både bättre uppfostran och visar respekt för lagar och förordningar.
Jag hoppas och ber till Gud att ungen eller om han har så pass vett i huvudet att han ger sin mamma de röda geléhjärtan som han stal, att de bägge två sätter i halsen och förpassas direkt där de hör hemma. Rakt ner i marken! Och sådana här bjuder vi in till vårt land. Fy fan säger jag bara...
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Broder..!
Jag lider med din son. Förstår hans frustration över den stulna presenten.
Han borde göra om det hela igen, men denna gång med en förgiftad godsak i det inslagna paketet. Förhoppningen är att kanske fler än en kommert att må mycket dåligt eller drabbas av häftig diaré. Den kanske inte behöver vara av dödligt sort..??
Din polare från norr

Anonym sa...

Man kan ju bara hålla med. Järnberg