söndag 26 juni 2011

Nu börjar promenaden mot vinterfisket igen...

Midsommarhelgen är över. En naken midsommarstång mitt på centrum i Angered är det enda spår som finns kvar efter helgens övningar. För pappa B och hans familj har det varit en fridfull och stillsam midsommar. En snaps är allt starkt som runnit ner i den här skrynkliga halsen denna festernas helg. Vi åt lite gott och så har vi slöat och bara slappat hela helgen. Kanonskönt!
Gårdagens lunch ser också slö ut. Tomma tallrikar och trötta mammseller, halvtaskigt väder ute och skit på TV:n gör inte människan på bättre humör.
I morgon skall jag ner och röntga mina lungor så det inte har blivit några spår där efter infektionen. Sen kör vi för fulla segel igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Broder..
Röntgen... ja?? Du kanske inte är lika förvånad som lappgubben som kom hem till Ålloluokta efter ett besök på Gällivare lasarett. Han berättade för familjen att röntgen är en underlig maskin där man fotograferar armarna, men ser benen..!!!
Hoppas att dom ser att allt är okej med dig och dina lungor.
BULLIS

pappa B sa...

ha ha den var bra!
Får väl besked under de närmaste dagarna.

Malin sa...

låter som en mysig helg! Hoppas semesterplanera blir avkopplande och en shoppingresa till spaninen funkar väl? :) Ha de underbart!