söndag 10 juli 2011

Heja Sverige - nu har det hänt igen!

Året var 2008, Behrouz Arasteh lyckades muta sig ut från Iran tillsammans med två kamrater. Behrouz var osmart nog att välja Sverige före USA. Nåvä,l han ville inte bara sitta och vänta på uppehållstillstånd utan drog omedelbart igång sitt företag inom energiutveckling, Proteknik AB. Hans två kamrate,r som valde USA är idag kopplade till USA:s tymdforskningsprogram Nasa.

Proteknik AB har beviljats anslag från den statliga Energimyndigheten och Västra Götalands regionen. Detta rör sig om flera miljoner kronor, för forskning som anses mycket betydelsefull.
I Iran arbetade Behrouz inom den nationella energiforskningen. HAn fängslades av öpolitiska skäl år 2007 men lyckades muta sig ut och flydde till Europa. Det vilar ett dödshot över Behrouz Arasteh i händelse av deportering. Orsaken till detta är att han haft insyn i Irans kärnteknologiska program.

Under onsdagen fick Behrouz och hans familj ett plötsligt beslslut om avvisning. I torsdag greps han, utan förvarning av polis och fördes till Migrationverkerts anläggning Sagåsen i Kållered.

Man har gjort det igen, dessa förbannade klantskallar på Migrationsverket. Man utvisar en stor tillgång för landet medan man på andra sidan skrivbordet backar upp kriminella typer från när och fjärran. Nu måste svenska folket ställa sig upp och kräva dessa nollors omedelbara avgång. Varför är det inte lika lätt att sopa bort sådana här idioter som det är att sopa bort idrottstränare?

Han har tilldelats en advokat (förmodligen utsedd av Migrationsverket själva) men advokaten kan inte böra arbeta med fallet förrän vid lunchtid på måmndag. Med andra ord tre timmar efter det att flygplanet med den utvisade Behrouz har lyft från Landvetter.
Den här gången gick det snabbt att fatta beslut men att utvisa mördare och andra avskum, det tar flera år? Hur ända in i bänken kan detta få fortgå. Jag hoppas att Göteborgs alla ledare kliver upp på barrikaden och ser till att stoppa detta omedelbart.
Och så skall Migrationsverket genomgå en total revidering där huvuden skall rulla nerför stentrapporna så det smäller om det. Lägg ner hela skiten, den här institutionen kostar betydligt mer än den smakar. Dessutom verkar den till stora delar bestå av inkompetenta idioter!
pappa B
Skicka en kommentar