söndag 3 juli 2011

Så vaknade då Brasiliens proffs till....

En rejäl knuff med bägge händerna i ryggen på den norska försvararen och ingen avblåsning från vare sig domare eller vinkande från linjeman, gav Marta en målchans som hon förvaltade genom att sätta bollen i nät strax innanför den högra stolpen. 1-0 till Brasilien och nu gick luften ur hela den norska nationen. Flaggorna på läktaren slutade fladdra och sången tystnade. Och än värre skulle det bli.

Två noll och tre noll kom som med posten (så sade man förr då det fanns post)och ett gapande och stillastående Norge visste varken fram eller tillbaka. Om de svenska tjejerna spelat dåligt så här långt i VM, så var den norska insatsen ännu lägre, nästan i samma klass som Glocalnet. Vilodag i morgon och så brakar det loss mot USA på tisdag. Hur vi skall undvika att få möta Brasilien som verkar ha petat in metatabletten, en bit i alla fall, det vet ingen? Och inte tror jag det blir lättare mot Australien heller. Vi kanske skulle sända hem tejerna istället. De kan ju köra en veckas passningsträning innan de reser hem till sina respektive. Då kan vi ju säga att vi gick i alla fall till kvartsfinal, sen åkte vi hem. Fast, skam den som ger sig heter det ju och många går ju och väntar på världens åttonde underverk, det kanske kommer under detta VM, den som lever får se!
Nu skall jag ta mig en kopp gott kaffe och slappa lite genom att lägga ut lite bilder på min nyfunna bildbyrå! Ha det så länge.
pappa B

"Prisa inte bruden före bröllopsnatten"
Skicka en kommentar