onsdag 13 juli 2011

Snipp snapp snut så tog sagan slut...

Japan spelade byxorna av oss och Hr Dennerby borde omgående raka sig och avgå med omedelbar verkan!
Hur fan kan han sitta och se på då de japanska små flickorna gång på gång snurrar upp de betydligt större blå/gula madammerna? Inte en min när den tröge Forsgren klampade förbi bänken i ultrarapid, nej då
Nu blir det spel om bronspengen mot Frankrike vilken vi kan se oss i stjärnorna efter. De franska töserna snurrade upp USA gång på gång tidigare i dag och de lär vara betydligt mer taggade än de svenska tjejerna. En bit in i den andra plockade han in Linköpings kulspruta och Landström som fått sitta på bänken för att hon missade två målchanser i den första matchen. Nej bort med polisinpektören och sätt in en fotbollsspelare i rollen som förbundskapten.
Nu skiter jag i VM och ägnar mig åt att scanna bilder i stället. Skall äta lite räkor med kvinnan och "Skogarnas Konung", "Prinsessan" är hos en kompis och sover över, stillhet råder över lägenheten frånsett min tidigare frustration över Sveriges urusla spel mot Japan. Grattis Japan, ni kommer att skaka USA och kan med högt huvud åka hem till er store ledare, buga djupt och ta er en stor portion ris. Hälsa honom från mig också!
pappa B
Skicka en kommentar