tisdag 30 augusti 2011

Det mest urusla TV-program på länge!

Nu är det dags att skrota Robinsson. Det som i början verkligen satte deltagarna på olika prov och strapatser börjar nu allt mer likna allt annat skit som man producerar på de svenska kanalerna. Hammare, spik och kofot, ris och dricka allt fanns på plats och redan efter två dagar spydde en av tjejerna ut sig och dagen därpå så längtade en silikon madam hem till sin familj. Så djävla dålig underhållning att man kan spy. "Skogarnas Konung" som sett flera av det amerikanska Robinsson tyckte att jag skulle slå av TV:n, och när grabbarna började springa nakna på stranden då reste han sig och gick. -Skitdåligt pappa, det här tittar jag inte på nån mer gång.

I morgon blir det besök uppe på Landvetter. Skall träffa en fin polare, numera kommunikatör hos Malmö Aviation och chefen för flygbolaget. Skall bli kul att få en pratstund med dessa gubbar och höra vad de har för planer med Göteborg och Landvetter i framtiden.
Göteborgs fotbollsklubbar har fått försäljningsmani och alla lag säljer bort flera av sina bästa spelare. Varför fattar jag inte och det gör nog inte de heller.

Ligger lite lågt i kväll och så brassar vi på i morgon.
pappa B
Skicka en kommentar