onsdag 31 augusti 2011

Klara man knotten i Lappland?

God morgon mina vänner! Kroppen fungerar som den skall, idag igen! Det är bara huvudet som släpar efter lite. Tar en tur ner på Sportlife och kollar om jag får hoppa med i gruppträningen, om inte blir det en lätt promenad och lätta övningar för resten av pappa B. Det är ju i morgon som jag skall få lära mig alla maskiner och kanske jag får ett träningsprogram.

Tror ni att TV-bolagen skulle klara av att göra en Robinssonvariant förlagd till Lappland? Varför skräpa ner i Filipinernas djungel när man kan sätta vår egen på världskartan. Tänk er att släppa ut ett gäng vilsna stadsbor uppe vi Akka och så låta dem klara sig lika länge som de gör med sol och bad. Vem fan kryper ner i Langas en morgon eller vem sätter sig där och surar ifall de blivit orättvist behandlad? Det skulle jag vilja se. Och hur många nätter skulle man klara av att ligga under bar himmel? Kanske man skulle ge dem extra bonus om de kunde vaska fram lite guld urr berget som guldsmeden från Gällivare. Här sitter han vid sitt guldgrävarläger. Om det finns kvar i dag, det vet jag inte men när jag och kvinnan besökte honom för drygt 15 år seda så högg han sig i tummen när han skulle spänta ved för att sätta på kaffe till oss. Tror ni något TV-bolag skulle våga satsa på detta? Jag är mycket teveksam.

Har packat min lilla sportbag och börjar promenaden ner till centrum. Håll tummarna att jag får vara med.
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Näe du broder...
varken deltagare eller TV-team skulle stå ut längre än en dag där uppe. Det är därför de inte förlä'gger sådana program till det verkliga livet. Robinsson är ju inget annat än en fördold semester för ett gäng från TV-bolaget som festar, solar, badar och super under tiden som deltagarna leker på stranden. Dessutom har dom feta traktamenten utöver lönen. Så det så..!

Anonym sa...

Du har ju en filmkamera samla ihop Grevarna och några till skicka dom till Koreakojan i januari och filma

Nemesis sa...

Hur har det gått med dina muskel-lösa armar, kan dom fortfarand lyfta en öl......:-)

pappa B sa...

Ja två dygn i Koreakojan och vi fick forsla dem till Pite 55.

Nemesis, så pass att jag får en öl omm ner den styrkan kan jag nog plocka fram...men vi får väl bestämma dag och tid?