fredag 5 augusti 2011

Detta med havet fick oss att välja grodlår till kvällsmat!

Junping Food, det kan man verkligen kalla grodlår. De ser inte så trevliga ut när de ligger råa i pannan men de smakar dessto ljuvligare färdiglagade.
Jag smälter smör, finhackar två vitlöksklyftor, spetsar med svartpeppar och Aromat (den gula). Låter grodlåren tina på hushållspappaer och penslar sedan in dem med det smälta smör/vitlök/kryddblandningen på bägge sidor. In i ugnen och grill, 200 grader och tre minuter. Ut, vänd på dem och pensla på ännu mer av blandningen. Tre minuter till och vänd igen. Nu kan du njuta av den milda smaken av grodlåret,(påminner väldigt mycket om kanin) lagomt vässad av vitlök,smör och kryddor. En sval öl sitter som en fläskläpp till. Smaklig måltid.
pappa B

PS: Nej jag äter inget till, möjligtvis en rak grön sallad med resten av blandningen som ev.blir kvar fungerande som dressing.

Inga kommentarer: