lördag 27 augusti 2011

I morgon blir det Oslao och Övrevoll galopp

Norskt Derby avgörs i morgon uppe på Övrevolls Galoppbana. Klockan 07.45 står jag i givakt nere på Gustav Adolfs Torg och inväntar transport till nabolandet. Skall bli hur kul som helst och jag hoppas att det skall bli någon svensk i vinnarcírkeln. Kommer nog med en liten rapport vid hemkomsten någon gång på småtimmarna.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar mera bilder från den gamla tiden! Galoppen i all ära!Du har väl aldrig suttit på en hästrygg,men det har jag gjort i ca: 34år!
Jag brukar säga! Jag har kört racerbilar,trimmade,mototcyklar,flygit lutftballong och till och med åkt Viggen i reportatsyfte! Men ingenting slår att sitta på en hästrygg i full karriär,känna dessa muskler jobba mellan benen (Nåja,släpp snuskfantasierna nu)
Det är speed det!
Det vet dina jockeys!
Ha det!
Curre Canin!

Pappa B sa...

Kul att du skuttar in här ibland lilla Curre Canin och ibland med lite vettiga kommentarer. Du har väl tappat det mesta av minnesbilderna från vår uppväxt i pionjärbyn Porjus eller av skrytiga skäl förträngt dessa. Men jag hade närkontakt med häst under största delen av min uppväxt, käre bror.