tisdag 11 oktober 2011

Juholts jämfotahopp rakt ner i sopcontainern!

Säg den lycka som varar. Egentligen är det bara sår som varar, dåligt behandlade och misskötta sår. Sossarna har just i dagarna skaffat sig ett sådant. Och med tanke på att detta sår som heter Juholt är det bästa man har så är det mer än kris för de röda rosornas parti. Mona Sahlin har aldrig varit någon prinsessa i mina ögon, Göran Persson ingen prins och vår herre vet om inte Tage Elander är den enda riktiga sossen i vår tid. Olof Palme var överklassens gossen Ruda och bytte sida när inte den blå ville ha honom, så han var inte att lita på han heller. Frid över hans minne!

Men i dagsläget så framstår Sahlinskans Toblerone och obetalda TV-licenser som en piss i västerhavet när man kikar på Juholt och hans fästmö/sambo. Hur skall man nu reda ut detta inom ledet? Ja det är skitenkelt, det går inte!

Går nu ner och plågar kroppen till välbefinnande på Sportlife. Får lite peptalk av Branko och retas med finngubbarna och arabkäringarna lite...vi syns
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Broder..
Finns det inte längre någon heder eller samvete bland våra svenska politiker..? En som tjänar 144 000:-/mån skall väl för tusan inte behöva snika över några tudenlappr i bidrag. -Misstag och missförstånd, säger Håkan Juholt. -Medvetet fusk, säger jag. Hans trovärdighet har ramlat ända ner i träsket anser jag, och han bör lägga svansen mellan benen och omedelbart lämna både parti och riksdag. Det tråkiga i händelsen är att han ingalunda är ensam om att "ha lik i garderoben". Detta verkar vara mer utbrett än vi kan ana, och det förekommer oavsett vilken färg det är på flaggan.

BULLIS

pappa B sa...

jäpp, den vise mannen, min gamle vän har talat!