måndag 14 november 2011

Fest i Italien när Berlusconi kastade in handduken...

Nu har Italiens huvudvärk dämpats i och med att Silvio Berlusconi valt att avgå. En ny höjdhoppare vid namn Mario Monti (Super-Mario) skall ta över rodret i landet som ser ut som en stövel. Vilken falang av den Italienska maffian han tillhör vet ingen men det kommer förmodligen att visa sig. När den värsta stormen lagt sig och man rätat på den ekonomiska ryggraden igen, då kommer farbror Silvio säkert att hoppa fram bakom någon tunna i sopberget och ta över igen. Han har säkert förberett denna återkomst väldigt noga. Italienarna firade på gator och torg som efter en VM-seger i fotboll.
Så här vackra soprum har man inte i Italien utan där ställer man bara ut skiten utanför huset. I bästa fall kommer det någon sopbil någon gång och tar med sig säckarna. Här i Angered är det ordning och reda även om den del figurer inte kan läsa det som står på respektive tunna ibland. Därför är det viktigt med SFI-utbildningen.

Idag körde jag ett annorlunda pass. Ökade vikterna på fem av redskapen med 10 kg och körde 5 x 5 reps. Jag lovar det känns i armarna. Skall lägga in detta pass en gång o veckan och så skall jag köra vibratorträning en gång i veckan fram till Jul. Det kommer att bli roligt och kanske gör det att magen försvinner lite fortare. Nu blir det lunch och sedan lite radiosvammel igen. Vi syns säkert i kväll eller i natt. Ha det så länge
pappa B
Skicka en kommentar