söndag 13 november 2011

Slut på vilodagarna...

Idag skall det tränas igen. Skall bara förbereda mig för 10 kilometer fristil bland damerna uppe i Bruksvallarna. Detta kommer att bli en riktig höjdare. Skidåkningen är tillbaka i rutan, vintern är räddad! Blir det lilla ärtan Haag (Jönssons fästemö) som klipper till, kommer en superladdad tant från Norge vid namnet Marit B att dyka upp eller skall vår egen lilla Kalla slå till vid premiären? Kanske någon av våra duktiga sprintertjejer vill vara med i toppen, om en stund får vi se. Italienskorna är vassa säger ryktet liksom Majdic och Justina K som verkligen är topptränad. Finska flickor kan också åka fort, spännande blir det i alla fall.
I går firade Sportlife på Backaplan 30-år! Givetvis tog jag en sväng över bron för att beskåda kalaset. Mycket folk, god mat, musik och aktiva människor överallt. Kul och snart är det dags att fira tre månader för mig i gymmets värld. Då blir det tårta till fredagskaffet. Yes!
Knäpper på burken och tar en titt på Vinterstudion och ställer fram skidorna och stavarna mot bokhyllan, man kan ju få ett ryck, vem vet...
pappa B
Skicka en kommentar