torsdag 17 november 2011

Hej vad det går och idag vilar gubben!

...Det blev panerad fisk, spenat, soyabönor och lite tomat idag. Hur fint som helst men vad det är för fisk man panerat in det vet jag inte men det kan nog röra sig om Alaskan Pollok eller Haki. Skit samma dessa här var fyllda med tomat och mosarella och satt som en fläskläpp. Har bara tagit en lite runda ner till centrum idag och mer lär det väl inte bli. Jobbar lite vid datorn och tänker snart sända ut lite svammel i min lilla radio här uppe till höger.

Som ni säkert ser sa har jag lagt in några annonser för första gången. Flera människor har undrat varför jag inte gör detta. Nu är det gjort och jag tror inte att jag kommer att få ihop till någon jorden runt kryssning på de här rutorna. Jag har valt sådana som jag tror att mina läsare kan ha nytta av i alla fall.

En liten fika med "Länsman" blev det och jag fick även träffa och krama om hans lilla söta fru (det var godare än fikat).
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Broder...
det är varken Alaskan Pollak eller Haki som gömmer sig under paneringen. Det är vanlig svensk mört som man betalar dyra pengar för. Inte ens kattfan vill ha det där..!

BULLIS

pappa B sa...

Ha ha ha nej du bagarson, nu sket du i postlådan. Såg att du varit ute och vinkat på fb. Jag hör av mig under helgen. Victor har kommit på ett spår och börjat röja så smått i den drabbade familjen.