tisdag 15 november 2011

Idag var det banne mig myggfritt....

Thermometern visade minus 3,2 grader klockan 07.00 utanför vårt fönster. Inhämtning av tidningen gjorde att pinnen plötsligt försvann in i kulpåsen med ett litet knäppande. Nåväl, jag och mina fiskekamrater väntar på is så att vi kan smyga runt och försöka lura några abborrar ute på sjöarna runt omkring Göteborg. I fjol drack jag och "Länsman" lussekaffe ute på Surtesjön, det var härligt. Livkvalité mässar vi bägge två där vi sitter och hackar tänder på våra skryllor. I bland får vi fisk!
Snart ser björkarna ut så här igen. Papporna drar på sig tomtedräkten och märker att magen blir allt svårare att få ner i velorbrallorna. Ja, så är livet.

Jag har tränat klart idag och det är ett jäkla gott gäng nere på Sportlife här i Angered. Idag träffade jag en jäkla go gubbe, Stefan heter han. Vi är lika gamla, tidiga 40-talister, två pluggar i samhället som dagens ungdommar får betala för. Tack för det! Med glimten i ögat kämpade han sig igenom ett par maskiner. Vi snackade en stund efter träningen och Stefan bjöd mig på en kopp kaffe. Han kommer med på cirkelträningen i morgon. Är en aktiv golfspelare och lirar ukulele så det visslar om det. Nä fan heller han lirar ju basukelele så det gungar om det. Så var det ju.

Nu har jag bytt kläder och skor och tar med mig kameran ut på en riktig långpromenad, Blir nog sjöarna runt kan jag tänka mig. Måste ju ligga i som en svulten räv om den här förbannade bulan på magen skall ge vika. Jag ger mig aldrig! Kanske vi hörs i afton, ha det så bra så länge.
pappa B
Skicka en kommentar