tisdag 29 november 2011

Seg och sur tisdag står för programmet!

Jag har faktiskt en trisslott i plånboken med 50 kronor i vinst. Funderar på om jag skall lösa in den mot två nya och ha chansen att vinna lite mer, ellerän ta pengarna och lägga dem i vår semesterkassa till Croatien? Just det, vi kanske kan samla ihop så pass att vi kan förflytta oss ner till Croatien till sommaren. Jag har bestämt mig, pengarna plockas ut och läggs i sparbössan. Klart!

Trippar nu ner till Sportlife och kör ett ruskigt hårt pass, sedan blir det tattueraren Mickes tur. Han skall göra klart mitt lejon, ge kattdjuret lite liv med gröna gnistrande ögon. Jag hoppas att ni får en fin dag hela gänget, det tänker jag skaffa mig.
pappa B

2 kommentarer:

Jan sa...

Hej! Det var ett tag sen! I dag gick jag stavgång 10 km i ganska hårt tempo,helt slut.Jag är född i lejonets tecken och funderar på att tatuera ett leion.Har du nån bild på djuret så jag kan se?
Det är så kul att läsa och lysna på dig!
Ha De
Evert

pappa B sa...

Jasså du Jan-Evert du är en lejonhane du med. det kunde jag ge mig tusan på. Det lejon jag har gaddat mig med är faktiskt gjort av tattueraren. Jag snackade med honom och sa att jag ville ha ett lejon som både skulle vara ett vanlig men även ha inslag av varg och tempellejon.
Fixar du detta så får du rista in djuret på baksidan av gubben. Han ritade ett jäkla fint lejon så det var bara att dra av sig t-tröjan coh låta honom börja.
Idag har han gjort det färdigt lagt in röd tunga, vita tänder och neongröna, gnistrande ögon.
(satan vad det tar ont när han kör på ryggraden)
Du skall få se skapelsen när den läkt ihop lite, just nu är den så röd efter dagens ingrepp.

Vad glad jag blir när du säger att du gillar mitt svammel, både i text poch ljud. Jag håller på att knåpa ihop lite tills i kväll, har svårt att få loss gratis musik.
Ha det så bra och slit inte ut dig, jag var svag på gymmet idag, kom inte alls upp i normal prestation annat än i sittande rodd där jag friskar med 67,5 kilo 3 x 10 reps.