onsdag 18 januari 2012

Hej vad det går....

Passet är slut, Sophie övervakar abslappningen innan kaffet.
...så var dagens cirkelträning ett minne blott. Den här onsdagen var det betydligt fler än när vi slutade förra året. Månne det vara givna nyårslöften som satt sprutt på några av gubbarna och gummorna här i vårt område.
Hur som helst Sophie kör hårt och jag och flera av mig tycker synd om henne då hon inte fått den musik hon behöver. En så pass stor organisation som Sportlife borde ju fått tummen ur och tagit fram lämplig musik till den som skall leda gruppen, eller?

En kopp kaffe och en ostmacka sitter finte efter passet.
Här sitter några av damerna och laddar upp.
Som det blev idag så var det en enda röra där man inte hade mycket koll på hur länge man skulle köra varje övning vilket skapar viss kaos mellan stationerna. Nu håller vi tummarna att Sophie får den hjälp hon behöver med musiken så det blir ordning i leden. Annars kommer gruppen att tunnas ut vilket inte alls är kul.
Vi är ett glatt gäng med goa gubbar och gummor som sliter i vårt anletes svett för att försöka få stelna leder och ömmande ryggar att fungera. Idag var det mycket balansövningar - väl så viktiga för oss som fyllt år för många gånger. Man är ju inte den vigaste i släkten för tillfället :o)
pappa B

"De största tiggarna sitter vid kungens bord"
Skicka en kommentar