onsdag 4 januari 2012

Nu är banne mig källarn städad!

Kan ni fatta att allt detta har stått inne i en liten trång källarskrubb. Inne i skrubben finns det fortfarande en mass lådor kvar och bakom ryggen på med står ett stort lass som skall hamna i soprummet och grovsoporna. Detta är förbanne mig inte sant. Vad ända in i kråksången skall vi med all skit till? Nu har vi skakt hand på att ingenting skall sparas under begreppet "Det kan vara bra att ha". använder vi det ok, gör vi det inte så iväg med det bara.
Här sitter lillgubben på Surtesjöns is hösten 2009, Svinkallt i snålblåst och minus 18 grader. Med en militärmössa från överskottsbolaget håller han öronen varma. Idag såg jag en sida som sålde handvärmare som man kan återanvända, gång efter gång. Kontaktade dem och bad om några bilder. det är dessa som ligger infällda i bilden på "Skogarnas Konung" (nej det är inte apelsiner).
InfoHouse heter företaget som säljer dessa små handvärmare och ett par kostar bara 40 kronor. De håller värmen ett par timmar och sedan lägger man dem bara o kokande vatten, låter dem kallna, och så är det klara att använda igen. Kolla på deras hemsida där hittar du mer information.
Det här vore något för mina vilda vänner i norr, vad säger Aimotgreven?
Nu går vi till sängs, jag har trassel med min mikrofone så det blir inget radiosvammel i afton. Ja, ja varsågod, det var så lite så. God natt
pappa B
Skicka en kommentar