onsdag 4 januari 2012

Usel taktik fällde svenskarna i Touren...

Idag kan vi inte ondgöra oss på Poromaa & Co utan nu var det åkarna själv som körde med röven istället för huvudet. Oturen verkar förfölja Marcus H men att så idiotiskt att spurta ikapp och förbi hela fältet då det räcker att bli tvåa i ett heat för att vara vidare det går inte att förklara på något enda sätt. En ren och skär tokblockering i skallen på Hellener. Resultat: Ingen final! = för få poäng för att klättra det som skulle behövas i totaltabellen. Marcus verkar vara i en strålande form men då är det annat som strular istället.
Kalla höjs till skyarna medn vadå, hennes robotsnack efter loppen visar att finessen och fantasin den har man inte fått uppe i Tärendö. Frågan är om hon har neskrivna svar och åkinstruktioner från lagledningen. Nu klättrade ju hon ändå ett steg på de andras bekostnad och det år väl ses som en framgång utan större krydda.

Två svenskar i semifinalen och vad händer, jo istället för att åka ihop och stänga eventuella fria korridorer då delar man på sig och släpper igenom hela fältet. Så otaktiskt att två grabbar io sandlådan ute på gården hade löst detta bättre. Jag gick och satte på en kopp kaffe och sket i upploppet. Sedan tror "Svensken alltid bäst" kommentatorn Blomqvist att Emil J kanske hade en chans att ta sig till final på tid som fyra i heatet1,1 sekunder efter i tid. Även det skull grabbarna i sandlåndan kunnat inse att så var ej fallet.
Näää, Sverige kliv ut ur skrubben och ta steget ut i verkligheten. Nu skall jag se när Northug med kort vila efter sin semifinal kör skiten ur årets finalfält, Cologna kommer att bli trea (ibästa fall) Hofner blir tvåa.
pappa B
Skicka en kommentar