tisdag 3 januari 2012

Nu blir man bara förbannad!

Varför håller man hela tiden den svenska vallateamet om ryggen? De svenska åkarna har munkavle, de vågar inte bli förbannade, de jamsar med och ledarna och de utsända delegaterna klirar ryggar så skinnet svider. Sälj den där förbannade vallabussen som man satsat miljoner på och skaffa fram en gammal säker skidsmörjare. Kolla bara på Italien, Ryssland och Norge. Det är mycket sällan som deras åkare har dåliga skidor. Idag gled Petter Northug fem gånger så långt som Hellner till exempel.
Tyska laget har tillbringat natten i ett skyddsrum (utbildning i överlevnad) men lika förbannat åker de trikåerna av våra svenska killar. Nu får vi hoppas att vallateamet masar sig ut ur bussen och kollar läget innan det är dags för tjejerna att ge sig iväg. Även om de inte har något med tätstriden att göra i årets Tour de Ski så bör de ju få chansen att åka runt på välpreparerade skidor i alla fall. Man kan ju fråga svensken som vallar de norska skidorna, om hjälp, för ingen av svenskorna utgör något hot för det norska laget.

Nu stänger jag av TV:n och vet i tusan om jag sätter på den när det är dags för tjejerna att göra engré. Marcus Hellner en kvart efter segraren på 5 kilometer, det är ett stor djävla flatskratt!
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller fullkomligen med dig! Ta det svenska vallarteamet och släng dom i något träd och skaffa riktiga proffs!
Här har dom en superhemlig lastbil för millijonerkronor, bekostad av skattemedel,men lyckas ändå inte att knåda på "Lappgubbens tvärstutt"så dom åteminstonde får fäste!
När tevexperten Anders Blomqvist fick frågan efter damerna vad han ansåg om vallningen,så var svaret mycket svävande och dunkelt!Den fege fan vågade inte fräsa ifrån och säga som det var!Han skulle ha civilkuraget och säga att dom är fullkommligt värdelösa i vallaboden!Skicka hem Pooromaa och dom andra i teamet och hyr in en norrman från Swix,så det blir någon ordning!
Curre Canin!

Jan sa...

Även jag som är gammal skidåkare håller med,inte kul att åka på dåliga skidor. Dom kanske ska åka med tejp under skidorna och då får dom kanonfäste,lite sämre glid.Pooromaa borde bytas ut!
Evert

pappa B sa...

Ja grabbar det är beklämmande och någonting måste ju göras. Kolla bara den svensk som vallar åt Björgen och Petter N, varför finns inte han i det svenska stallet?
Jo han vägrar att klia förbundsgubbarna på ryggen