tisdag 3 januari 2012

Nu blir man bara förbannad!

Varför håller man hela tiden den svenska vallateamet om ryggen? De svenska åkarna har munkavle, de vågar inte bli förbannade, de jamsar med och ledarna och de utsända delegaterna klirar ryggar så skinnet svider. Sälj den där förbannade vallabussen som man satsat miljoner på och skaffa fram en gammal säker skidsmörjare. Kolla bara på Italien, Ryssland och Norge. Det är mycket sällan som deras åkare har dåliga skidor. Idag gled Petter Northug fem gånger så långt som Hellner till exempel.
Tyska laget har tillbringat natten i ett skyddsrum (utbildning i överlevnad) men lika förbannat åker de trikåerna av våra svenska killar. Nu får vi hoppas att vallateamet masar sig ut ur bussen och kollar läget innan det är dags för tjejerna att ge sig iväg. Även om de inte har något med tätstriden att göra i årets Tour de Ski så bör de ju få chansen att åka runt på välpreparerade skidor i alla fall. Man kan ju fråga svensken som vallar de norska skidorna, om hjälp, för ingen av svenskorna utgör något hot för det norska laget.

Nu stänger jag av TV:n och vet i tusan om jag sätter på den när det är dags för tjejerna att göra engré. Marcus Hellner en kvart efter segraren på 5 kilometer, det är ett stor djävla flatskratt!
pappa B
Skicka en kommentar