måndag 13 februari 2012

Årets "Matfest" närmar sig...

Inte vacker men god! Havskatten kan skrämma livet på
vem som helst, men är en läckerhet på bordet.
Den 24 februari slår man upp portarna för årets matfest i Göteborg. Då öppnar mässan "Passion för Mat nere på Eriksberg. Det blir en rejäl matfest för femte gången i ordningen.

Thörnströms Kök utnämndes på restauranggalan 2011 till årets krögare och krog, och fick
dessutom en stjärna i Guide Michelin. Årets Werner 2011 gick till Ulf Wagner som driver
Sjömagasinet som också utnämndes till årets affärskrog 2011. Leif Mannerström, som numera
driver anrika restaurang Kometen säger:
– Göteborg har många bra restauranger och kockar. Det är A och O för Göteborg som
eventstad att vi har många bra restauranger och duktiga kockar.

Det är för femte gången som mässan "Passion för Mat" arrangeras och intresset för mässan bara växer och växer. Göteborg som har en guldpräglad stämpel på sig om att vara Sveriges huvudstad då det gäller mat visar sig här från sin allra bästa sida.

För alla matintresserade hemma kockar är matmässan "Passion för Mat" här i Göteborg en höjdpunkt.
Här finns ett 100-tal utställare som under tre dagar 24-26 februari 2012 i Eriksbergshallen
presenterar utvalda råvaror och inspirerar till spännande matlagning i det egna köket.
– Passion för Mat är mässan som ger matintresserade unika möjligheter till dialog och möten
med odlare, uppfödare, importörer och producenter av verkligt bra mat, säger Lotta Hultén.

Givetvis skall pappa B finnas på plats med både stillbild, video och vass penna, fattas bara. Just det, dagens lunch höll jag på att missa. Idag blev det lite Vilda Western över det hela bacon, stekt ägg, vita bönor och lite gurka, det sitter fint det med, eller hur? Kolla bara.
pappa B

"Det är bättre betala kocken än apotekaren"

Skicka en kommentar