torsdag 9 februari 2012

Fan vad de skjuter...

När fule fi försvunnit eller gömt sig då skjuter man den egna befolkningen. De styrande i Syrien har återigen visat att det är fullständigt tomt i den kroppsdel där mössan skall sitta. Jag har bekanta som oroligt följer händelserna i det fd hemlandet via TV, radio och FB. -Förstår du nu varför vi flytt från det här landet? Där kan man ju inget annat är att hålla med.
Tänk er själva om hela vårt politiska system skulle börja brassa på varandra. Om blårockarna med Freddan i spetsen gav sig på den nya sosse hövdingen, de gapande röda gardisterna, mesarna från Folkpartiet, jesuiterna i Jönköping med omnejd och skånska SD-brigarderna. Det fd. bondepartiet som redan urholkades under Fälldins ledarskap, de hade man plockat bort med ett enda magasin. Hur skulle detta sett ut?
Sedan hade det blivit vår tur, befolkningen som år efter år, månad efter månad, vecka efter vecka och dag efter dag godkänner dessa lustigkurrars utförsäljning av landet, deras klavertramp som kostar dig och mig halva vår pension, varje månad. Skulle vi sedan behöva hjälp någon dag då finns det inga pengar kvar. Nu var det vår tur att ställas inför piporna på de maktutövare som fanns kvar!

Men....dåmina damer och herrar hade de skitit i det bl¨skåpet. För mig och min familj de rör ingen. Då vaknar det lönnfeta, åldersigna lejonet upp, de fd. hemvärnsmannen från de djupa skogarna i Porjus upp. Gerillatakterna kom till liv och inte ett hår skulle krökas på de minas huvuden eller ben. Däremot skulle de stridande leden tunnas ut allt mer för var dag som gick och efter en vecka satt blårockar, fisande folkpartister sörjande vänsterpartister och urblekta sossar i knä på varandra och bad om nåd!

Så kunde det ha blitt!
Ha en jäkla fin dag på er hela gänget och slå inte grannen bara för att han bucklat till din nya bil. Grabbarna i plåtverkstan får ju behålla jobbet en vecka till. Det är detta som kallas samarbete och förbrödning. Hej med er

Pappa B
"För en myra är daggen som en översvämning"
Skicka en kommentar