torsdag 9 februari 2012

Nu har det blivit totalkrasch i regeringskansliet!

Ett ägg är ett ägg oavset i vilken vacker förpackning man leverera det. Freddan Reinfeldt ser inte enbart ut som ett ägg, han är ett ägg. Ett knack på skalet och allt innehåll rinner ut. Nu har det till och med runnit ut så mycket sur gula att det får vara nog.
VEM FAN VILL OCH SKALL JOBBA TILL DE FYLLER 75 ÅR!?

Det tror fan att de här gubbarna och käringarna som aldrig har jobbat själva, sitter på högt betalda poster och inte bidrager till vårt samhälle mer än de asylsökande sk. flyktingarna gör i sina förläggningar, vill ha folket att supa i samhället. Början till underkastelse för vem fan orkar klaga när man måste jobba tills man dör?. För dem är det ingen konst att sitta och säga att andra skall jobba tills de blir 75. Efter ett sådant liv är det bara att plocka av sig den förgyllda Certinan och kliva rakt in i krematoriet.
Det är nog kämpigt för oss som redan är avlagda och hur skall det då inte bli om folket skall jobba till 75?

Bara 74 år, söndervärkt och svårt för att gå. Ett år till
pensionen, sedan får han fri skjuts till krematoriet i byn.
Att någon livs levande varelse i ett land som under alla tider kämpat för att hålla stammen frisk och stark och belöna dem något så när då orken tryter och man vill lägga av att betala så mycket till BNP-kassan då hoppar en skallig moderat upp och säger att vi skall arbeta tills vi blir 75!? Under den period som han suttit och jamsat i toppen så har han inte plockat fram speciellt många jobb åt de ungdomar som pluggat klart och vill ut i arbetslivet. Varför då? Jo de har inte lyckats med sin företagspolitik heller, att se till att de svenska företaget går bättre. Nej för fan, närmaste utväg, sälj skiten till finnarna, kineserna, japanerna och araberna. I Sverige behöver vi ingenting eget, vi klarar oss så bra ändå. Här jobbar folket till de är 75! Att det står flera 100.000 utan arbete idag, jasså? Det hade man tydligen glömt bort i förbifarten.

Nu mina grävande journalistvänner är det fan i mig dags att plocka fram spadarna och gräva lite i alla de skithögar ni glömt bort då ni jagat de socialdemokratiska topparna och de små SD-ledamöterna. Vågar ni det? Jag är inte så säker, men man kan ju alltid hoppas. Kolla på muntergöken Bilt, har han rena kalsonger tror ni? Och alla "nickare" som sitter med kring borden och håller med oavsett vad som beslutas bara för att de skall få glänsa vid de olika honnörsborden då någonting händer i lilleputtlandet. Men aktare, kommer kineserna hit då djävlar är ni flådda som små råttor och nickar ni inte då, ja då har ni ingenting att nicka med sedan heller.

Nu avsätter vi regeringen och ser ni Freddan på stan så ge honom en rejäl 43:a i röven, det skall jag göra. Tar gärna en månad på det svenska tukthuset, där får jag ju restaurangmat, träningsmöjligheter och lön!
pappa B

"En apa är en apa även om den bär gyllene sandaler"

3 kommentarer:

Erika sa...

När jag hörde F.R uttala sig om det ev. i hans tycke att höja pensionsåldern blev jag inte alls förvånad. För ur den munnen kommer det bara en hoper iq-befriad skit och inget mer, samt sådant som gagnar honom själv och vissa människor i samhället, vilket samhälle förresten. Hur i hela friden kan han bara komma på tanken, ska vi födas, gå i skolan, jobba häcken av oss oavsett värk och annat elände i kroppen, och sedan stoppas ner, that's it. Hur crud upp är ändå inte ett sådant uttalande, finns det ändå inte mer i livet än så?

Han har ju sitt på det torra om han få sitta fyra år till, han behöver förmodligen inte bekymra sig något nämnvärt. Ärligt tror inte jag det finns någon pension till de vuxna barn du och jag och fler med oss satt till världen, det är knappt det finns något nu....inte undra på att vi ska jobba till 75, och som någon sa , vi måste upprätthålla välfärden, vilken välfärd, jag ser ingen, gör du?

Att R.F inte är full av värk när han lägger av en dag är väl inte så konstigt, det enda som kan ses på honom är en blanksliten byxdel av allt stolsittande. Han har inget kroppsarbete som sliter ut varenda led i kroppen. Ja ja, vad är väl en bal på slottet, åt hel....te.

Nu ska jag skärpa till mig om jag ska komma ut genom dörren innan denna dagen är till ända.

Vinkelevink och har en bra fredag.

Erika sa...

Det skulle stå screwed up och inget annat. För tidigt verka det som, hjärnan är inte riktigt med ännu. :)

pappa B sa...

Bra kommentar Erika!
Hoppas att du får en fin fortsättning på helgen.