lördag 31 mars 2012

Anna Johansson skit ner dig och ta Erik Sade med dig...

I morse skrev GP om de unga killarna som sparkade ner mannen i Kortedala. Där visade Anna Johansson (S) upp sig på slak lina. Först lade hon pliktskyldigt en röd ros i fontänen sedan tyckte hon att man inte för evigt skulle fördöma förövarna till brottet. Dottern till fd. diktatorn Johansson, Göran i förnamn tyckte att man skulle ge förövarna en andra chans?
De här usliga ungarna har fått så många chanser så det räcker och blir över. Kolla in deras register och tala med deras klasskamrater, lärarna i skolan där de ibland vistas så får ni höra. Får gubben som fortfarnde svävar mellan liv och död en andra chans. Nej, så fan heller.

Att vissa människor inte klarar av att bli erkända är mini-idolen Erik Sade ett klart bevis på. Nu tar han betalt av sina unga fans för att skriva autografer och tala med dem en stund. Ett tusen fyrahundra (1.400) får man betala, plus biljetten till hans show om man vill ha en autograf och en pratstund med "den store". Vad månne det bliva av en sådan liten skitstövel när han blir stor? Han kan slänga sig i väggen direkt. Till och med min lilla dotter och hennes kompis reagerade på denna idiotiska idé.

Nä det är inte konstigt att vårt fina Sverige vrids allt mera snett för var dag som går. Velande och övertro ställer allt på huvudet och vi, du och jag vi sitter bara och tittar på och gnäller lite som en hundvalp som blivit lämnad ensam hemma. Någonting måste vi kunna åstadkomma för att ändra på detta. Ligister som vill förstöra och göra illa andra människor. ..Har man förstört och ställt till det för andra människor, sätt dem på arbetsläger så de får slita ihop för de saker som de som drabbats fått göra för att få det som bovarna förstört. En hård skola där inga gangsterfasoner tolereras. Har man bragt någon om livet eller gett någon men för livet då skall det fan i mig kännas. Är de invandrare, skicka hem dit därifrån de kommer. Jag vill inte ha sådana figurer som en svensk medmänniska. Kan de inte leva efter de lagar och förordningar, de regler som gäller här så bort med dem bara.. Är det svenskar så bura in dem på livstid. Har man släkt ett annat liv, eller stulit chansen till ett friskt liv för någon, då har man förbrukat rätten att leva i frihet för resten av livet.

Nu skall jag ta min rygga och gå ner och träna av mig lite ilska och frustration. Två tuffa timmar på gymmet gör mig kanske snäll igen, vi får väl se..
pappa B

Skicka en kommentar