fredag 30 mars 2012

Men idag är det full sprutt framåt igen!


Vinterdäcken är ett minne blott och nu sitter sommar sandalerna på både japanen och koreanen. Vår expert Gunilla, sexig däckoperatör här i Angered har 100% kontroll på familjens gummi behov. Hm..., kanske det blev lite galet det sista, men skit i det. Hur som helst hon är mästarinnan på våra bilars däck. Det lät bättre.
Nu är det bara bromsarna som skall rättas till men det grejar Lennart uppe i Härryda till och sedan är det bar full sula framåt vidare i livet.
Junior skall på läger till helgen och det kommer nog att bli riktigt roligt för honom. Vi hinner med ett kort pass på gymmet innan de sticker iväg. Kvinnan skall jobba hela helgen plus flytta ut morfars lägenhet från ålderdomshemmet i Jerusalem så det blir en superjobbig helg för henne. Under tiden slåss jag och den lilla loppan här hemma, om hon inte följer med upp till mormor, vi får väl se. Då sitter jag på gymmet halva dagen och bränner fett och bygger muskler. Men...vi hörs nog säkert under dagen. Apropå försvarsminister, vad fan skall vi med en sådan till, vi har ju inget försvar? Lägg den lönen på  ungarnas skolmat i stället. Vi pensionärer klarar oss jättebra på Wiskas och Vov!
pappa B

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag föredrar nig Wiskas på Ålderns höst.
Det wiskas av dom äldre att den smakar bäst...
både till vardags och om man får någon Gäst.
Sen tär den inte på plånboken som
normalmaten gör.
Och ingen ide man jamar då...
för ingen lär höra det ändå.
Blir ju att räkna ören som inte längre finns om man nånsin får nån pension. Blir ju sämre för vart år
som man få besked.
En lär väl Dö innan det brevet
kom i ens brevinkast i min dörr.
Vart är Vi på VÄG???
kusin B.