torsdag 29 mars 2012

Idag vilar gubben - totalt!

Två pass i går, först Seniorpasset där Sophie försöker ta livet av oss och sedan 75 minuter med grabben ute på golvet.
Min parpolare Björn fanns inte på plats så jag körde ihop med Mona, en pigg dam, som klagade över dåligt sting i sin vänsterjabb. Men det var inget större fel på den utan hon klappade på rejält under boxningsminuten. Jag slår nu normalt inte tjejer över huvudtaget men några små daskar delade jag ut i alla fall.
Lilla Stefan och näktergalen Pia förkunnades som gifta av damerna under fikapausen, vilket föll i god jord. Tur att Bitten och Bosse inte är svartis.

Man har fångat in grabbarna som sparkade ner 61-åringen i Kortedala, en av dem för ung för att häktas. Bullshit, kan man vara med och nästan sparka ihjäl en äldre man då kan man fan i mig sitta i häktet också. Om detta velande tog slut någon gång och man började stämma i bäcken och inte i ån (ett fint ordspråk från förr i tiden) så skulle flera av dessa småligister med all sannolikhet kunna ledas in på rätt väg innan det var för sent. Låt dem sova några nätter med värstingarna på Kumla till exempel. Svaga personer, dataspelsmördare där man sparkar och slår ner folk huller om buller, de nedslagna hoppar upp igen, hur friska som helst efter en minut och ett plingande i högtalarna. Det gör inte en vanlig människa. Dessa grabbar kan inte skilja på spel och verklighet. Hur farligt som helst, om det drabbar fel smågrabbar.

De anhållna, även den yngste av dem, borde absolut konfronteras med sitt offer. Idag, i det skick han nu befinner sig i. Visa vad de har ställt till med. Deras idiotiska påhopp har förstört en människas liv för tid och evighet. Nej nu skall det jamsas med de här snorungarna och de får väl sitta och tillverka puzzel på någon skyddad plats medan 61-åringen kämpar för att komma tillbaka till livet, om han någonsin kommer att lyckas.

Psykologer, samhällets förstörare.
Jag har pratat med flera, både vanliga människor och högt uppsatta personer i samhället. Alla är till 100% övertygade om att psykologer, dessa luddiga män och kvinnor är de som förstör det mesta då det gäller vår sociala trygghet i samhället. De kan genom sitt velande och vinklade får vilken massmördare som helst att framstå som en svårt sjuk människa som behöver all vård som samhället kan erbjuda, plus en särbehandling av sällan skådat slag. Detta behöver fan i mig ingen psykolog skriva under. Har man tagit livet av en annan människa, då är man sjuk i skallet. Då skall man inte vårdas, då skall man straffas, in bakom lås och bom på livs tid. Punkt och slut.

Dagens första gnäll från
pappa B
Skicka en kommentar