söndag 18 mars 2012

Testar resten på bladlöss i rosenbusken....

Detta är inte ädel sprit utan medel för skadedjursbekämpning.
Käre Carlos III, även om du kallas reserva, har kungligt namn och guldmedalj längst ner på flaskan så tillför du mig inget annat än rysningar. Och Gud förbarme om jag hade tagit en rejäl konjaksskupa, då hade mitt huvud och min kropp fått ta emot en hellsikes massa stryk. Nej, efter varningar av bland annat min gamle vapenbroder Ingo i potatisstaden så var jag för en gångs skull inte övermodig utan tog det lugnt. Svenska lantägg och strösocker är en ganska säker kombination men kombinationen med en liten skvätt av dessa spanska droppar var jag ytterst osäker på. Det var med spänning och viss fruktan jag tog den första klunken av toddyn.

Jag förmodar att om jag vid något tillfälle skulle bjuda mina vänner på detta så har jag inte mer några vänner kvar. Däremot kommer jag att vid varje jordbyte/förbättring, gödsling heter det visst så skall jag tillföra 6 cl av denna vätska till varje blomma. Jag är 100% säker på att bladlöss och andra skadekryp aldrig mera närmar sig våra blommor. Förstår nu även varför de spanska trädgårdarna dignar av vackra blomster, de kör givetvis med Carlos III även de. Gomorron!

pappa B

"Alla narrar bär inte bjällror"

2 kommentarer:

Johanna R sa...

svar: Hej! Jag såg inte kommentaren förrän nu, men man får nog helt enkelt bestämma sig för att sluta när man kommer till t.ex. kant 1 igen =)

pappa B sa...

Ja tur att telefonen ringde annars hade jag nog suttit och ritat med pekfingret ännu :o) Kul att du svarade.