söndag 22 april 2012

God smörgås på er...

...denna halvskapliga aprilsöndag.
Min kamrat Lasse han sänder bilder på 7 feta harrar som han fångat uppe i Finland där han är på semester med sin fru. Jonas, PT-kompisen ringer och talar om att han dragit sin första havsöring igår, dessvärre för kort så den fick simma vidare ute i havet vid Åsa..
Själv drar jag inget annat än timmerstockar då jag sover sött vid min kvinnas sida i upp och ner bingen hemma i Angered.
Men snart skall RK Elsa i vattnet och då skall alla mörtar och tusenbröder bäva. I går var det oönskad vilodag från Sportlife men idag smäller jag på igen för kung och fosterland. Tjuvtränar lite framför TV:n med hantlarna här hemma men de börjar bli för lätta..hm. Så är det någon av er läsare som har lite järnskrot typ skivstänger, viktskivor och annat som ni inte orkar lyfta längre så hör av er. Allt detta järnskrot emottages med största tacksamhet av mig och "Skogarnas Konung" Ha en jäkla bra dag.
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

Livsfarlig smörgås!
Förutom tomaten förstås...
dom kan jag äta inge annat som är gjort på mjöl och annat skräp.
Ser att du kör med beccel av färgen att döma. Ska vara äkta SMÖR osaltat... annat skräp blir du bara fet av! Osten verkar mager det ska vara 40 procent fet.
På tal om dina snarkningar...
Ska lära din kära hur hon får dig att sluta med dessa när jag kommer till er. Du vet väl att det är rent Livsfarligt att snarka! Om du bara visste hur många skilsmässor det leder till och vissa dör bara.
Kusin B.

pappa B sa...

Käre kusin. Osten är 28% riktigt osaltat smör på brödet och jag beklagar att du får spets paprikan till tomater, annars var det rätt. Din ärovördiga kusin snarkar inte, det är bara för att förhöja läsvärdet som jag använder mig av sådana haranger i min text. Sov nu sött med din lilla dalkulla och de till att du inte snurrar in dig i lakanet ditt magra skrölle :o)

Anonym sa...

Är man som jag uppväxt med dessa eländiga smörgåsar som bara gör påsar fram stora som tunnor.
Ja då reagerar man på smörgåsar
och kan se fel... trodde du tagit bort de onödiga i tomaterna då
blir bara kanten kvar Ha..ha..
Ja med den kroppsform jag har nu...
ja då kommer man in i varje liten springa ha..ha..
Ha en Bra Dag och njut av vårsolen.
Kusin B.

pappa B sa...

...du är mycket för springor du min vän :o)

Anonym sa...

Nu var jag in igen och läser
Vad jag skrattar åt er två
Ni verkar vara två glada trevliga killar...
Gillar då man skojar med varandra som ni gör...
Anonym K