lördag 21 april 2012

Norge flatare än väntat...

Hur mycket oljepengar skall våra grannar lägga på massmördaren Breivik innan han spärras in för gott. Och hur i all sin dar kan det finnas en advokat som tar på sig att försvara en sådan här skithög. Oavsett så skulle jag i alla fall ha tvekat om jag satt i den sitsen.
Kommer han att överleva i fängelset, knappast! Säkert finns det någon intern som anser att en typ som Breivik inte har rätten kvar att leva och hade nu någon av de avrättade barnen varit mina så hade han redan varit i jorden, den saken är klar. Man skall inte hämnas utan vända den andra kinden till, jo tack för kaffet!

Om min hund biter en tjuv så är hunden farlig och skall avlivas men om en illbatting skjuter ner 69 ungdomar med berått mod och sedan sitter i rätten och skryter om det, vad gör man då? Jo Norge, ta nu fram ryggraden och sopa bort Hr Breivik för gott och sluta fylla tidningara och TV-kanaler med hans arroganta berättelser om hur han släckte ljuset för så många unga människor. Det sitter givetvis andra idioter och tycker att det är fantastiskt vilken press och uppmärksamhet  man får om skjuter ett par oskyldiga människor och så fortsätter skjutandet. Stäng igen alla mediakanalet och släck lampan för massmördaren.
pappa B

3 kommentarer:

. sa...

Han får all den uppmärksamhet han vill har. Hälsningen han gör när han kliver in i rättssalen, är det ingen som kan får stopp på det? Håller med i allt det du skriver, avsluta denna rättegång, hiva in vederbörande där han hör hemma, släng sedan nyckeln i havet.

Anonym sa...

Sorry Berndt,håller inte med dig. Det finns nåt som kallas demokrati. Alla brottslingar skall behandlas enligt landets lagar o inte efter folkets tyckande o tänkande. Jag försvarar inte denna skit ett dugg det skall du veta,men man måste följa grundlagen.
Ingvar

pappa B sa...

Jo det är klart Ingvar, du har rätt i sak. Lagen skall ju följas och tyvärr är den skriven så att de skyldigas straff i en sådan här situation blir helt orättvist. Du skall se att han sätts i förvar och får ett långt och i hans ögon sett, lyckligt liv. Under strafftiden får föräldrarna till de avrättade barnen gå och sätta ljus och blommor på sina barns gravar. Nej skjut den djävulen direkt.