lördag 5 maj 2012

Elis första stora dag...klarades med glans!







Ett steg ut i livet, Elis är konfirmerad. Torr liten oblat, alkoholfritt vin att doppa i och en sjutusandes härlig präst, duktig kantor och vackra ungar. Vad mer kan en pappa och mamma begära.
Unga ledare skötte marktjänsten med den äran, delade ut information vid entrén servade konfirmanderna och sjög och spelade så luften dallrade. Parik Prim han sleade på sin gitarr och sjöng Leonard Choens, Haleluja kompad av orgeln och Tommy Josefsson i bagrunden, mäktigt och vackert. Sedan blev det mat och kaffe med tårta hemma hos oss. Gudfader med hustru på plats, goda vänner och grannar höjde stämningen och åt upp maten. Lennart han passade även på att få sig en skvätt av det alkoholfria liksom kvinnan min.

Saken är klar, korset har burits ut i friska luften och grattulanterna, tanter och farbröder, pojkväner, och en och annan mormor, farmor och deras gubbar kom och kramade om med blommor och presenter. Alla var glada och vädret skapligt.
pappa B

2 kommentarer:

Yvonne sa...

Fina bilder, hälsa o gratta Elis.
Patrik Prim, den killen har varit med när jag o Tina körde handboll i Skogome. Han var klasskamrat med Mathilda (Tinas dotter). Kul att se!

pappa B sa...

Ha ha där ser man. Dina goda råd har satt spår även utanför handbollsplanen. Vad skoj att du kollar in den här gubben lite då och då :) Ha det så fint, kram