tisdag 15 maj 2012

..nu svallar vårkänslorna i stan.....

Puss på dig...
Nu börjar det hetta till både bland folk och i luften. Under några minuter så hoppade solen fram bakom de tunga molnen och när det åskat färdigt uppe i Angered och gatorna blivit ordentligt tvättade då spirad det ännu mer...
det unga paret som pussades nere i stan såg så lyckliga ut och visst är väl detta trevligt? Tänk om alla skulle pussas och kramas istället för att stjäla av varandra och slå varandra på truten, vilket underbart samhälle det skulle vara. Och vad mycket cerat affärerna skulle sälja och kondomer och nappar till de som inte han får några gummipåsar...herreje vad roligt det skulle vara..
Tank om vi plötsligt tog bort alla pengar och började byta grejer med varandra? Då hade snart tjuvarna ingenting att stjäla och då skulle de utrota sig själva, lätt som en plätt. Förvisso skulle bankerna få bygga ut då vi började låna pengar på våra snöskotrar, moppar och tandemcyklar..men vadå. Plötsligt gick även byggbranschen lysande och alla unga människor fick jobb..
Pengar ja...? Undrar vad den här gubben hade i kikarn när han passerade de två blinda killarna som satt nere vid spårvagnshållplatsen i Angered. Han tog sig en ordentlig titt i papplådan som står framför deras fötter men insåg ganska snabbt att han var bevakad av en orädd typ från övre Norrlands inland och fjälltrakter. Han skulle bara ha försökt plocka upp något ur lådan....då hade han fått en nyputsad Lacoste 43:a på pungen...Jag hade ju inte gått fram och pussat gubben, den saken är klar.

pappa B

Pussas mera det är gott och det gör livet betydligt gladare att leva...puss på er mina vänner!

Skicka en kommentar