tisdag 12 juni 2012

Hur kan detta få förekomma i Sverige?

I  början av mars knivskars en 20-åring till döds av en uppretad pappa. Detta för att grabben sällskapade med familjens 16-åriga dotter. -En ren avrättning, mer eller mindre slakt summerade kammaråklagaren Stina Lundqvist händelsen. Brottet utfördes på restaurang Black Diamond nära Wieslegensplatsen här i Göteborg.
På plats fanns även delar av pappans stora släkt, men man har inga bevis att någon av dessa är direkt inblandade i mordet. Den unge pojken fick 25 knivstick, bland annat i ansiktet. Den 16-åriga flickan är nu omhändertagen och finns på okänd ort.

Hur ända in i helvete kan vi ta emot sådana här människor i vårt land? Och hur ända in i samma plats kan vi låta dessa mysa i våra svenska fängelser (på skattebetalarnas bekostnad) under flera år. En klar tattuering i pannan på dem -UTVISAD FÖR ALL FRAMTID- . En fot i röven och good bye! Det är så dessa  så kallade hedersmördare och hela deras släkt skall behandlas. Inte en svensk krona skall läggas på förvaring eller dyra advokatkostnader genom överklagande och annat skit. Ut med dem omedelbart.

I samma veva vill pappan som mördade Fadime bli frisläppt. Den 66-årige idioten ansöker nu om att få sin livtids dom omprövad till ett tidsbestämt straff. Enligt Aftonbladet vill han bli frisläppt för att återvända till Turkiet.
-Att ge honom ett tidsbestämt straff vore en helt fel signal, säger Fadime Sahindals tidigare juridiska ombud, Leif Ericksson. Han är kritiskt till den inlämnade ansökan.
Naturligt kommer de blötdjur som sitter och håller i detta att gå med på mördarens krav och låta honom plocka med sig sin BMW, alla oskattade pengar och dra. Någon blomma på graven till den dotter han tog livet av för 10 år sedan, det tror jag inte han bryr sig om att kosta på sig.
Ett framtidsyrke för folk som inte vill inrätta sig i systemet, arbeta och göra rätt för sig det är att ta bussen till ankdammen Sverige, våldta ett par unga flickor och skjuta någon. Då är man försörjd resten av livet och inte behöver man stå i någon bostadskö heller, detta fixar staten och det svenska folket betalar. Heja Sverige!

Under tiden äter fattigpensionärerna kattmat sista veckan innan pensionen kommer, skolbarnen har inga pennor och får mat för max 10 kronor om dagen, fy fan vad vi är bra. Hela världens samvete! Bakom vår rygg skrattar omvärlden så de storknar åt det fallna landet.
pappa B

"Kloka bin suger inte i vissna blommor"
Skicka en kommentar