lördag 30 juni 2012

Jeng vilket skämt...nu får det fan i mig vara nog med daltandet!

Jag hoppas inte att man ger stavhopparen, eller kan man verkligen kalla honom för stavhoppare?  Jeng en biljett till London? Slarvhoppare tycker jag att det skall vara  istället. Väljer man att gå in på höjden 5.50 då skall den fan i mig sitta i märgen och klaras av med förbundna ögon. Såg ni tysken som gick in på 5.55 han var 20 cm över ribban och lyfte likt en fågel. Jeng han testade gummimattan i första försöket, försökte klättra upp via staven i det andra och var inte ens i närheten att komma över ribban i det sista. Läger, sponsorpengar, bidrag från förbundet och så resan över till EM (tack och lov att det låg i Finland) Där presterar han inte ett skit! Hur fan kan ledare och ansvariga för den svenska truppen tillåta detta?
Kolla Norge, där har man en helt annan organisation, bara en inte som hos oss två stycken som inte har någonting gemensamt mer än högt betalda pappaersförflyttare. Dessutom är man oense i allt man förtar sig. Inte minst i hur det ekonomiska skall hanteras. I Norge där får man poäng och pröjs efter prestation. Där hade herrar som Jeng och en del andra svultit ihjäl.
Dags att se om hela vår svenska idrottsverksamhet, redan före OS så att de som är på G och satsar de skall åka och de som bara flyter med utan att prestera de kan stanna hemma och hjälpa till med ungdomsverksamheten i de klubbar som fött dem här i livet.
pappa B
Skicka en kommentar