tisdag 26 juni 2012

Kirunafolket har anlänt..nu skall det lekas!

Claes och hans lilla trupp har anlänt och det blev full gas redan från starten. Poseidons ovilja att hjälpa till med gästlägenhet skjuter jag en bit fram sedan skall de få höra min åsikt om deras slappa agerande, de kan de hoppa upp och sätta sig på. Nu har de skitit i det blå skåpet!

Nåväl, nu skiter vi i detta och ägnar oss åt något roligt istället...
Det blev köttbullar på mötesplatsen IKEA och laddade drog vi sedan vidare direkt till Universeum då det vackra Göteborgsvädret var strilande vackert.
Lilla Agnes hon tog kommandot direkt och här satt ingenting fast. En riktig Friskare var hon hela det lilla livet. Märta var söt som en karamell i sin nya rosa fleesjacka och snart såg vi ut som en hög blomster med en vissen krokig gubbe i mitten där vi traskade omkring i regnskogen.
Jag han krama en av mina verkliga favoriter ex.modellen Dorothea som jobbar bland alla exotiska djur. Ebba tog hand om småflickorna och Claes han blev biten i fingret av en nyfiken apa som skulle hälsa på sin släkting men snabbt insåg att han inte vara av riktigt samma art. Elis och Claes smidde planer för framtiden och Anna hon smög omkring som en Burmisk krigare bland fiskar, fåglar och sengångare. Ibland dök hon upp, ibland försvann hon. Men hela tiden hade hon full koll på var vi befann oss. det har en duktig mamma inbyggt.


När parkeringstiden började sina var det dags att ta sig hem till Angered. Där blev det lite skaffning och trollen fick mysa lite med barnprogram på dumburken. Våra stora och Claes och Annas små kom genast mycket bra överens och det blev kramkalas när de skulle dra vidare till Scantic i Kärra för att få sovan några timmar innan vi drar väg till Liseberg om några timmar. Hej vad det går.
Agnes och Elis blev bästisar medan Märta och Ebba hade "tjejsnack" inne i Ebbas rum... En fin dag i goda vänners lag!
pappa B

Skicka en kommentar