fredag 29 juni 2012

Oj, oj oj vilken tjej!

Här klev hon in och ställde allt på huvudet, Moa Hjelmer årets Europamästarinna på 400 meter vid EM i Helsingfors. Det här mina damer och herrar, det var en bragd i dess rätta bemärkelse. Och nu tar fan bofinken om inte de sega gubbarna och käringarna i den Svenska Olympiska Kommittén redan har skickat ett SMS att OS-biljetten redan är klar.

Taxin väntar i London på lilla frk Hjelmer
Den nya svensk/brassen, som springer final borde också få sin OS-biljett oavsett. Han skall med och lära sig det är bara så. Låt någon av kastarna stanna hemma. vi vet redan att de inte har mer än mikroskopiska chanser att ta sig till final. det vill säga om flertalet av de tävlande inte får godkända stötar eller trillar ur ringarna. Thornéus skall givetvis med och se till att den andra tjommen som hade fått snuva just under EM också får en biljett. Ebba Jungmark och fru Tregaro måste jo också med på planet liksom våra unga mångkampare. Uppstickaren med spjut i hand är given och så lämnar vi farbror Wissman hemma liksom kulstötande Engman som gjort på tok för många stora mästerskap redan, utan resultat. Klart!


Jag och Elis skall kika på nya Hamilton-filmen och käka stekta tigerräkor om en stund. Vi är nämligen ungkarlar i helgen igen :)
pappa B


"Lyckan står den djärve bi"
Skicka en kommentar