lördag 21 juli 2012

Morgonpromenad och kaffepaus i Rannebergen

Idag fick vi oss ett mycket behagligt avbrott under vår promenad. Vi hoppade in hos Stefan och hans ordinarie fru, Bitten. Ett härligt par där humorn har plats i framsätet. Banankaka (passade bra till den här gubben) och gott kaffe. Lite skratt och muntration och sedan glömde jag tid och rum och hoodjackan.
Nåväl ambulansutryckning av Stefan och jackan kom tillrätta. Kolla på våra vackra fruar! Inte konstigt att flickorna på gymmet gifter bort min Suzanne med Stefan ibland och dessutom har han ju även lilla ärtan Pia att tillgå.
Håll med om att vi är lyckligt lottade vi pensionärer som har unga, vackra och starka fruar som kan skjutsa oss i stolen när den tiden kommer. Gissa om det haglar avundsjuka gliringar ibland när vi är ute och går, -Är du ute med morfar, eller i bästa fall jasså, det här är din dotter förstår jag?

Promenaden och kafferepet gick över förväntan och nu har vi käkat sommarmat, färsk potatis, burkskinka och gräddfil. Smarrigt värre och nu blir det melon, jordgubbar, vindruvor, aprikoser och bigaråer + ett par glas Sangria ute på balkongen innan regnet kommer. Snacka om mys!
Hur det går i världen med krig och andra oroligheter, det skiter jag i!
pappa B
Skicka en kommentar