måndag 13 augusti 2012

Igår var det nog sista dagen man kunde sola på balkongen. Nu har nog vädergudarna stängt av den värsta värmen på solen och det blir numera skuggsida som gäller. Har varit nere på Sportlife och kört ett riktigt bra pass. Kände mig både pigg och stark. Fick ingen träningskompis, hon hade fått lite annat för sig. Men..hon kommer igen var så säker.

Har lite reportagejobb under morgondagen så jag skall förbereda mig lite här hemma innan jag sticker iväg. Lite sport bland annat och så skall jag göra lite "hemma hos" på en restaurang i stan. det är lagom att göra till lunch, eller hur?

Appropå lunch. Idag råstekte jag en potatis, stora finskurna bönor, salladslök, pumpafrön o tog lite burkskinka till. Lätt och fin sommarmat efter träningspasset.

Givetvis fick jag på skallen så fort jag satte näsan utanför dörren.
-Du ska fan inte skriva illa om handbollslaget, sa en ung kille till mig och spände ögonen i mig. -Skit ner dig svarade jag och påminde honom att jag vet var hans postlåda bor. Han skrattade gott och klappade mig på axeln, en go kis som brukar träna nere på gymmet ibland. Nu rullar vi vidare får vi se vad dagen har på G!
pappa B
Skicka en kommentar