måndag 13 augusti 2012

Igår var det nog sista dagen man kunde sola på balkongen. Nu har nog vädergudarna stängt av den värsta värmen på solen och det blir numera skuggsida som gäller. Har varit nere på Sportlife och kört ett riktigt bra pass. Kände mig både pigg och stark. Fick ingen träningskompis, hon hade fått lite annat för sig. Men..hon kommer igen var så säker.

Har lite reportagejobb under morgondagen så jag skall förbereda mig lite här hemma innan jag sticker iväg. Lite sport bland annat och så skall jag göra lite "hemma hos" på en restaurang i stan. det är lagom att göra till lunch, eller hur?

Appropå lunch. Idag råstekte jag en potatis, stora finskurna bönor, salladslök, pumpafrön o tog lite burkskinka till. Lätt och fin sommarmat efter träningspasset.

Givetvis fick jag på skallen så fort jag satte näsan utanför dörren.
-Du ska fan inte skriva illa om handbollslaget, sa en ung kille till mig och spände ögonen i mig. -Skit ner dig svarade jag och påminde honom att jag vet var hans postlåda bor. Han skrattade gott och klappade mig på axeln, en go kis som brukar träna nere på gymmet ibland. Nu rullar vi vidare får vi se vad dagen har på G!
pappa B

3 kommentarer:

Erika sa...

Tycker det varit avstängt det mesta av denna sommaren. Tror att balkongen har fått sällskap ca tre-fyra gånger, men man ska ju vara så tacksam för det lilla, men ibland blir jag t.o.m förbannad på det lilla tacksamma, om du förstår hur jag menar. Men nu tar vi nya tag som det också så hurtfriskt heter, hösten nalkas med stormsteg och det passar mig alldeles förträffligt. Det är min årstid.

Har vaknat på fel sida idag med endast minimalt med timmar sömn, och råga på allt rasade det ner stora regndroppar ovan ifrån när jag slog upp de gröna, då kan det inte blir annat än knas i hjärnan.


Vinkelevink.

Anonym sa...

Aldrig i livet att solen har stängt, semester v 34, balkongen, ett par kalla samt kanske lite good all rock´n roll, må väl !! Järnberg

pappa B sa...

Haha ja det får bli så att Järnberg tar med sig lite sol, rock´n roll och något gott att dricka och åker över till Erika så hon slipper sitta i regnet :)