söndag 12 augusti 2012

Nära skjuter ingen hare....

..men någon heroisk insats som de två TV-kommentatorerna surrade om redan från starten innan matchen hade börjat, det var det inte och varför, varför spelar inte Sverige på sna två kantspelare. Det var de franska kantspelarna som knäckte Sverige medan våra stod ensamma utan bevakning och vinkade i sina hörn. Spelet det gick mellan de tre 9:orna och varken Nilsson vår 6:a eller kanterna fick mer än tio bollar under hela matchen. Och varför skiftade man inte målvakten efter 10 minuter i den andra halvleken då de flesta bollarna smet in bakom Sjöstrand?
Skit samma vi fick ett nytt OS-silver och det måste vara en lättnad för gamle Bengan som varit med två gånger tidigare och fått med sig silverpengar hem till Halmstad. Det hade varit lite retligt om två av hans "Bengan-Boys" fått en ädlare valör än han själv.
 Kim Andersson är outstanding, synd bara att han inte sköt mer i matchen men han blir försiktig när något av hans rökare går utanför ramen eller plockas av målvakterna, synd. Larholm kom igång bra och Frankrikes bästa spelare den här gången de var de två domarna som förmodligen räknar med att få en veckas semester i Paris till hösten.--
Grattis grabbar 21-22 är bra och det visar att vi ligger där och det skall bara till lite mer flyt så fixar det sig säkert någon gång i framtiden.  I Atlanta 1996 blev det 26-27 mot Kroatien och i Sydney 2000blev det 26-28 mot Ryssland.

Jag tror att det blir tjejerna som ta det första olympiska handbolls guldet, kanske inte om fyra år, men om åtta. Då har den nya generationen vuxit in i blåstället och kommer att tillhöra världstoppen.
På något sätt känns det skönt att OS är slut, det har varit segt de sista dagarna och jag kollar varje kväll att ansiktet inte har antagit 16:9 formatet utan fortfarande är avlångt åt rätt håll...
pappa B
Skicka en kommentar