onsdag 5 september 2012

Ett par klick när du använder Europas bästa resesökmotor

Skyscanner, så heter företaget som ger dig oanade möjligheter att hitta billiga flygresor. Här presenterar man allt från de stora bolagen till de små billiga bolagen typ Ryanair. Ett par klick och man presenterar miljontals flyg från hela världen. Välj och vraka och hitta den billigaste flygresan till dina nya resmål.
Skyscanner är säker och snabb och det tar bara sekunder så presenteras alla billiga flygresor för dig.

Dallas är i ropet igen via TV-serien med samma namn
Tag dig en sväng ner och kolla in ranchen på plats.
Sätt dig bara framför datorn och logga in på Skyscanner så händer det saker. Här behöver du inte fylla i varken tider eller destinationer. Söka bara från Sverige som avreseland, överallt som destination och "hela månaden" som avresetid. Hips vips så presenteras alla billiga resor och de är bara att plocka fram den destination man vill ha, vilken tid och vilka resor som är billigast just då. Lätt som en plätt och man blir förvånad hur många flygbolag det finns som kan erbjuda oss billiga alternativ till de flesta platser ute i vida världen. Vilken månad och vilka dagar det är billigast visas på skärmen och det är bara att välja det alternativ som passar dig bäst.
Varför inte ta en tur ner Dallas och hälsa på TV-kändisarna ute på ranchen? Eller en sväng ner till Barcelona och se hur get går med upprustningen av den fantastiska katedralen?
pappa B
Skicka en kommentar