tisdag 18 september 2012

Ta dig i röven, Göran Hägglund...

Tror ni inte att smilfinken och frimicklaren från Bankeryd, Göran Hägglund kliver upp på podiet och slår sig för bröstet. -Vi har skäl att vara väldigt nöjda med att kunna genomföra fyra skattesänkningar för pensionärer. Det innebär extra mycket för de som har de riktigt låga pensionerna.
Helt fantastiskt, man får nästan en hel Happy Meal för den 50-lapp som sänkningen innebär.PRO:s ordförande Curt Persson tycker att det är skamligt; -De slår sig för bröstet och skriver att de nu sänkt skatten för pensionärer fyra gånger. Men det är ju de som har skapat klyftan från början.

Vidbränt valfläsk från regeringen
Vidbränt valfläsk, en hån mot oss pensionärer som betalt skatt hela livet och gjort rätt för oss. Sverigedemokraterna kallar detta för brödsmulor och lovar betydligt större skattesänkningar och Stefan Löfven, sosseledaren tycker inte att regeringens politik hänger ihop.
-Regeringens första argument är att vi skall ha skatteavdrag, det skall vara större skillnad på att arbeta och att inte arbeta. Detta innebär att pensionärerna får högre skatt. Det är en del i fundamentet i deras politik. Nu säger de att "vi måste minska gapet". Detta håller ju inte ihop, säger Löfven. Socialdemokraterna vill sluta gapet helt....
Så mina vänner, vi får stappla vidare genom resten av livet med sänkt huvud och uppskjutna axlar, Titta ner på våra slitna skor och så träffas vi på någon av stadens hamburgerkedjor och klämmer en burgare med ost, vi har ju en femtiolapp extra snart. Alltid något, som fan sa när han kom till Åmål!
pappa B

"Tyngsta bördan på vägen är en tom börs"
Skicka en kommentar