tisdag 2 oktober 2012

Fram med hammare och spik Göteborg!

Ja, mycket skall man få höra innan öronen trillar av. Nu har de fantastiskt "kloka" politikerna i Göteborg med moderaternas Magnus Nylander, ryggkliarna Kristina bergman Alme (FP) och Matrin Hellström (KD) hostat ur sig ett fantastiskt förslag. Kolla bara.
-Vi vill satsa stort inför nästa sommar. Vi skall se till att studenter utan bostad skall få tillgång till bodar, baracker, moduler och husvagnar på oanvänd mark i centrum!?

För inte så länge sedan avhystes några zigenarfamiljer från en husvagnscamping i stan och nu vill man plötsligt placera ut en massa unga studenter, människor som studerar för att föra det här landet vidare, i husvagnar, bodar? baracker och moduler. Som grädde på moset släpper vi in 1500 flyktingar, så kallade anhöriga till de som redan finns här. Var fan skall dessa bo?
I stället för att prata en massa skit så borde man ta fram hammaren och sätta igång att bygga riktiga bostäder, sådana som folk har råd att köpa och bo i.
Som läget är i dag så slår man upp den ena efter den andra huskroppen nere vid Älvstranden och vilken student har råd att pyttsa upp det pris som dessa lägenheter kostar. Möjligtvis ungarna till de politiker som styr och bestämmer i den här allt mer korrupta staden Göteborg.
Ni borde gå och ställa er i skamvrån hela gänget. Och ta för Guds skulle med er damerna Hultén och Johansson in i skamvrån också, där hör ni hemma hela den här samlingen pappskallar.
pappa B
Skicka en kommentar