onsdag 24 oktober 2012

Hur är människorna funtade egentligen.....

Blir man rånad och lämnad här så blir man inte överkörd av något tunnel-
banetåg. Möjligtvis tillplattad av någon kamel som passerar på väg hem.

Kolla nu vad som händer med idioten som rånade mannen som låg på tunnelbanespåret i Stockholm. Han har redan en straffpåföljd, grovt råd, efter att ha rånat en sovande man. Nu fick han 18 månader + utvisning för rånet mot mannen på spåret. Straffet klassas som grovt rån. Maxstraffet för detta är sex års fängelse! I det senaste fallet varken hjälpte han, eller tillkallade hjälp utan lät sitt offer ligga kvar på spårvagns spåret med risk för att ha blivit dödat eller allvarligt skadat av tåget.

Hur fan kan en domstol vara så mesig att man delar ut detta fjantiga straff till en förövare som redan har ett straff för grov stöld. I och för sig är det väl bra att vi inte förvarar skiten, som kostar ofantliga summor, i våra vackra fängelser utan skickar hem dem så fort som möjligt. Givetvis tar det inte många månader innan han stulit ihop pengar i sitt hemland och finns i Sverige igen. Förmodligen med annan jacka, nytt namn och helskägg.
Det värsta av allt är att det finns mängder av sådant här slödder överallt i landet och det är bara otur att det då och då fastnar någon flugskit på en bevakningskamera. Det är dessa drumlar som målar in de snälla och duktiga invandrarna i ett hörn. De invandrare, som vill jobba och har kommit hit för att börja ett nytt liv. Men får klä skott för att deras landsmän är tjuvar och banditer.
Under tiden mal det mesiga svenska rättsmaskineriet vidare och spärrar in småföretagare, som smitit med en tusenlapp i deklarationen, eller en privatperson som inte betalt p-böterna i tid. Den straffpåföljd dessa får är i relation till det brott de begått, betydligt högre än vad en rånare, mördare och våldtäcktsman får. Heja Sverige, vårt rättsväsen är som en blöt fis i en gubbakalsong.
Hur kan du och jag tolerera detta utan att slå näven i bordet?
pappa B
Skicka en kommentar