fredag 19 oktober 2012

Ny dag nya äventyr...

Tro inte att denna oktoberfredag kommer att bli olik alla andra fredagar, nej du. det skall tränas hårt även idag och jag har redan laddat upp med lite extra protein, för att förbereda den skröppliga kroppen för nya friska tag. Havregrynsgröten är nere i maggen och nu skall jag bara ta med en kopp kaffe innan det bär iväg ut med stavarna. Självklart hakar Ivan på och när klockan närmar sig 13.00 så skall han och jag redan gjort 10 km och varvar ner med att haka på Lars på hans sjätte tre kilometers runda. Efter detta ett tungt mage/ben/rygg pass för oss alla tre. Efter detta blir det hopp under vattendropparna ner i stor overallen och MYS!

Efter detta skiter pappa B i hela världen, krig, svält, korruption och allt annat skit! Då skall jag slå upp en sjuhelsikes stor Rom & Cola, krypa in i babyoverallen, luta mig tillbaka i massagefåtöljen och bara mysa. Just när jag slappnat av, kommer ungarna inrusande och kräver 100% service och efter ett par timmar kommer kvinnan farande.
Dags för moment 2, familjemyset. Kriget utbryter om vem som skall ha vad, grillade revben, med eller utan honungsmarinad, kycklingklubbor, choklad vilken sorts chips eller det kanske blir ostbågar, dipsåsen rinner ut på golvet, läsk eller saft och ett herrans kackelorium bryter ut medan jag höjer volymen på stereon tills grannarna knackar i takt i vattenledningsrören. Livet leker!

Då ställer jag mig upp. Sliter av mig den superstora, med engelska flaggan tryckt på ena halvan, overallen och med en galen furirs stämma vrålar jag HÅLL NÄBBEN! Kliver ut bomullskreationen och sparkar upp den i skinnsoffan över de två skränande måsungarna och lämnar rummet. Efter 5 minuter bryter gapskratten ut och fredagen kan äntligen börja hemma hos pappa B.

Jag fyller på med mer Captain Morgan (slödrickan är slut för länge sen) så jag kör rent. Kvinnan dricker rött vin från Italien, jäntan smiter ut till bästa kompisen och grabben parkerar sig framför sin dator och börjar kriga. Friden smyger in över Fjäderharvsgatan och nu märker jag att det plötsligt är fredag! Jag har glömt att lämna in V75:an.

Ha det så förbannat bra i kväll, spika fast ungarna på hallväggen, tystnar de inte så kasta pil på dem, det hjälper efter tre omgångar. Humana föräldrar använder pilar med sugproppar på som lätt fastnar i ungarnas svettiga pannor! Massera in käringen med Brun utan Sol, raka hennes ben med din gamla rakhyvel och se till att bänken i köket är full av disk. Då tycker hon att du är man och kanske släpper till när ungarna somnat runt halv tre, lamporna släckta och sovrumsdörren är låst.
pappa B


Skicka en kommentar