onsdag 24 oktober 2012

Stefan Persson H&M:s ägare ställ dig omedelbart i skamvrån och tag grabben din med dig!

Välklädda och mätta kunder lägger pengar i H&M:s plånbok.
Detta medan sömmerskorna i Kambodja jobbar 70 timmar
i veckan för 500 :-/månaden. Fy skäms på dig Stefan Persson!
Bra jobbat Kalla Fakta och nu är det fan i mig dags för de svenska kvinnorna och oss män att bojkotta detta svinaktiga mulitföretag. De delar ut miljarder till sina aktieägare medan unga mammor syr livet av sig i Kambodja.
Jag hoppas att alla myndigheter, organisationer både i och utanför branschen slår näven i bordet och ger H&M en rejäl spark i röven. Man går ut och säger att man tar ett stort till och med är ledande då det gäller att ta ett socialt ansvar för sina arbeteare i Asien. Bullshhit, en ren lögn mitt i ansiktet på oss kunder (nej jag köper inga kläder på H&M, jag passar inte in i kundbilden) men min lilla dotter gör det och nu är frågan om det inte skall bli slut på detta.

En blomma, en liten vacker ros till Filippa K som betalar ut lön enligt levnadsvillkoren till sina arbetare i Kambodja och andra länder i Asien.
pappa B

"Girigbuken och den feta suggan blir nyttiga först efter döden"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att se att du är på alerten vad det gäller dom stora hökarna för hökar är just vad H.M är jag blir också besviken när kalla fakta kommer fram familjen "ägarna
borde skämmas i sin pengaiver.
Sigge

pappa B sa...

Halla kompis, kul att se spår efter dig lite då och. Allt väl uppe i U-hamn, Joysan mår bra och är frisk och kry?